Virtuelino plišano jastuče https://blog.dnevnik.hr/virtuela

utorak, 29.01.2008.

Put putuujeeeem...

Image Hosted by ImageShack.us

Simon Vahala

Jašem do Zagreba. Galopom.

29.01.2008. u 00:24 • 31 KomentaraPrint#^

petak, 25.01.2008.

Baksuz Terry

Image Hosted by ImageShack.us

Svi koji niste, trkom pogledajte sjajan dokumentarac Lost in La Mancha o tome kako je Terry Gilliam bezuspješno pokušao snimiti filmsku verziju Don Kihota!
A ondak s tom starom Don Kihot pričom usporedite friške vijesti o Gillianu i nesretniku Ledgeru!

25.01.2008. u 14:27 • 10 KomentaraPrint#^

Pad

Image Hosted by ImageShack.us

Jindrich Streit

Pala Ben, a bome jučer pala i ja! Ničim izazvana, od nikoga gurnuta, pod blagodarnim utjecajem bezazlenog karija od karfiola i Cole light - nikakav alkohol u pitanju!, prevrnuh se sa sasvim ispravne i dobronamjerne kuhinjske stolice dok sam prelistavala novi broj Reflexa! Ne sjećam se čak ni što sam to kao čitala!

Šta da se lažemo, bolilo je ko sam vrag, boli i danas, a opala sam na bok junački sa samo pola metra visine! Sad ću se prešetavati s masnom modricom do Uskrsa - odoše u dim i nepovrat kontrakti za snimanje 2009. kalendara, fakit!, taman sam se u Močvaru htjela došetati u Carla Bruni bikiniju, a sad mi je i depilacija viška!

Jučerašnji pad samo je nastavak serije spoticanja i padova, kako moralnih tako i stvarnih, koje posljednjih godina upražnjavam gotovo svakodnevno. Ako među onlajn drugarima ima neki neurolog koji u tom simptomu prepoznaje grdu bolest koja će se tek razviti, molim da me svojih spoznaja poštedi! Ionako, brinem brigu što će biti sa mnom u starosti kad krenem lomit osteoporozne koske...

A nekad sam bila balerina...

25.01.2008. u 13:52 • 11 KomentaraPrint#^

utorak, 22.01.2008.

Ben had a bit of a fall...

Image Hosted by ImageShack.us

Elijah Gowin

Nazvala me Silvia, investment bankerica i jedna stvarno izuzetna osoba.
Silvia plače.
Kaže: "Umrla je Ben"...

Silvia i ja smo bliske prijateljice cijeli jedan život.
Ben je njezina prijateljica s faksa, a u svojim ranim dvadesetima dijelile su stan u Londonu.
Silvia je Talijanka, Ben Kineskinja iz Hong Konga, od malena u Britaniji. Upoznale su se u Bristolu.
Ja sam Ben upoznala preko Silvie. Zadnji put smo se vidjele u Ovadi, na Silvijinoj svadbi prije četiri godine.

Silvia priča: "Nazvala me Benina sestra i rekla: 'Ben had a bit of a fall...', i ja sam pomislila da je Ben u bolnici, a sestra doda: '...and she is dead'"...

Kaže, nije htjela čeprkati po detaljima, jer sestra očito nije spremna za razgovor.

Ovo je priča o Ben.

Mi smo je zvale Baksuz Ben. Kud god da Ben krene, što god da poduzme, uvijek neko sranje! Silvia je sasvim otvoreno tvrdila - u našim mladim danima kada se takvi komentari nisu činili neumjesni - da Ben neće doživjeti starost.

Da Ben nije baš bila OK sa svojom ludo bogatom obitelji postalo nam je jasno odmah na početku poznanstva. Tvrdila je da ne govori mandarin, da pače ne razumije ni riječi tog egzotičnog jezika, a ondak smo sasvim slučajno skopčali da Benina majka ne govori ni riječi engleskoga i da se doma ne priča ništa do kineski!
Ajde, rekosmo, cura se hoće adaptirati, ona je tu maltene od rođenja a mi je jebemo s nekim mandarinom, ali onda - na prvoj godini faksa - ubio se neki Benin bivši dečko - sin obiteljskih prijatelja i ostavio oproštajno pismo u kojem za svoj čin optužuje Ben! Umjesto da odrasli i takozvani zreli roditelji priskoče zaštititi osamnaestogodišnju kćer, cijela se obitelj uroti protiv djevojke i opizde: "Ubila si ga, kurvo!".
E, ondak mi je bilo jasno zašto Ben ne razumije i ne govori mandarin!

Ondak je prije par godina umrla Benina baka i svu imovinu ostavila Ben!
U familiji konsternacija, krik i bijes! Predaju stvar na sud i dobiju parnicu - Stara nije bila prisebna kada je sastavljala oporuku!
Jednu stvar međutim, nisu demantirali.
Iz bakine oporuke Ben saznaje tajnu zašto je obitelj 'mrzi', zašto su prema njoj u odnosu na svu drugu djecu uvijek bili drugačiji, odbojni, neprijateljski... Benin otac nije njezin biološki otac. Pravi je otac pokojni 'očev' brat, bakin mlađi sin. Kako i zašto se majka spanđala sa šurjakom, samo nebo zna, a majka je valjda zadnja koja će o tome pričati. Familija je ušuškala mračnu tajnu sve dok luda baba nije prolupala i progovorila!

"Sad su mi mnoge stvari jasnije", povjerila se Ben Silviji.

Od samoubojstva bivšega dečka do Bakine tajne, Ben je nekoliko puta dobrano pretučena; jedanput kada ju je na pješačkom prijelazu skoro pregazio neki bijesni vozač pa ga Ben opsovala, a ovaj stao i dobro je izbubetao, a drugi put kada su je opljačkali pred izlazom iz stana pa ju je mlada crnkinja onako usput dodatno izdevetala.
Onda ju je jedno ljeto neki 'poznanik' iz noćnog kluba nokautirao i silovao, a policija ju je ismijala jerbo je u noćnom klubu radila kao 'djevojka za razgovor' pa joj valjda silovanje i knock-out idu u opis radnog mjesta.

Udala se za nekog Amerikanca.
Vidjela sam ga samo jednom.
Nas desetak sjedilo je za velikim stolom u nekom fensi-šmensi londonskom restoranu, a Ben i Muž su svako malo odlazili na zahod. Ja sam bila jedini Ivan Lacković Croata za tim stolom koji nije skopčao da ono dvoje u toaletu šmrkaju koku. Ondak je Ben pozlilo pa se lijepo ispovraćala u porculanski tanjur pred svima nama, a ja sam si mislila: Jadna djevojka, kako joj je samo iznenada pozlilo!, dok je otmjeni konobar s licem indiferentne granitne stijene odnio Benine povraćotine daleko u mrak.

Pa su je izbacili iz aerodromskog lounge-a - da je prepijana - kada je letila Mužu u New York.
"Kako netko može biti prepijan u aerodromskom lounge-u???", vajkala se Silvia. "Pa tamo su svi pijani!?! Ben je nadmašila samu sebe!".

Muž ju je ostavio s nekom prebogatom ljepoticom nakon manje od dvije godine braka.

Posljednji put Silvia se čula s Ben pred Božić.

Rekla je da ne zna gdje će na Badnjak, jerbo da s familijom nije u dobrim odnosima, štogod da joj je to značilo.
Navodno je jedna od njezinih sestara nedavno prekinula s nekim tipom koji se onda preko Ben pokušavao sestri uvaliti natrag pa je (tip) pozvao Ben u Saudijsku Arabiju na izlet, a familija je govorila - ne idi - a Ben ko Ben, nije joj vrag dao mira pa je išla jahati jebene kamile - i sad je na božićnom ledu.

Silvia je otišla s mužem kod roditelja, a Ben nije pozvala sa sobom.

Pitam je: "Gdje je sad radila?".
"Nije radila", odgovori Silvia.

"Meni se čini da je Ben sama skočila...".
"I meni", složi se Silvia.
"Ali to familija nikada neće priznati".
"Nikada...".

22.01.2008. u 12:13 • 26 KomentaraPrint#^

srijeda, 16.01.2008.

El Presidente!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Svi kod CatMarice gledati Predsjednika!!!

16.01.2008. u 23:07 • 9 KomentaraPrint#^

utorak, 15.01.2008.

Izgubljeno-Nađeno (8): Prsten

Image Hosted by ImageShack.us

Ovaj gore prsten u magli duugo bijaše najfiniji i daleko najskuplji komad nakita koji je moja majka posjedovala. Izrađen je od bijeloga zlata i ukrašen dijamantima. Pravim.

Jednoga dana nazvala me mama i onako usput, uzdahnula:

"Nestao mi je moj lijepi dijamantni prsten. Ne bih htjela griješiti dušu, ali nedavno je kod mene bila maserka, sjećam se da sam ga prije masaže skinula s ruke... A opet, nisam sigurna... Ne možeš čovjeka tek tako optužiti..."

I na tome je ostalo.

Za tjedan dana opet razgovaramo majka i ja - bla, bla - kad odjedanput, sjeti se ona:

"Hej, sjećaš li se da mi je bio nestao prsten??!"

"Pa jesi li ga našla?", pitam.

"Našla! Nećeš vjerovati... Bio je u taraču!*"

"Ona svinja Tomica", nastavlja majka o mome bratu a njenome sinu, "svinja je prošle subote trebala oprati podove i kakti obavio je on to! A prije njega, zadnji put sam ih prala ja, prethodne subote. E, moš' mislit' kako ih je Tomica oprao kada sam ja ove subote iscijedila tarač, a u taraču – molim te lijepo – moj prsten! Zapeo tamo prije 14 dana! Pa on tu krpu nije ni razgrnuo!"

Ondak smo iznova i nanova zaključile da je Tomica notorno prase, a katastrofalni gubitak skupocjenog prstena sretno je izbjegnut.

Kasnije sam prsten dobila ja, jerbo su majci s vremenom ojačali prsti.

Inače, prsten je izabrala mama, a kupio joj ga je moj otac u povodu rastave braka nakon dvadesetak njihovih sretnih i nesretnih godina.

Ako se ljubav kuje, znam da sam iz majstorske radionice!

*Krpa za brisanje poda.

15.01.2008. u 23:11 • 17 KomentaraPrint#^

Kurvin sin

Image Hosted by ImageShack.us

Jeo me patak, ovaj je mali isti moj sin!!! Svjedoci će potvrditi!

15.01.2008. u 15:32 • 16 KomentaraPrint#^

Meni mucho drag lik



Tanči, tanči, pane Bodžangls! Tanči pro mnje i zadovoljstvo moje! And dance, dance, please dance!

15.01.2008. u 11:49 • 5 KomentaraPrint#^

nedjelja, 13.01.2008.

Nebeska stvorenja

Image Hosted by ImageShack.us

Iraqi policajac

While a camel can support thirst better than any beast of burden in the world, it has a very definite limit of endurance. Almost any camel can go three or four days without a drink, especially if it has had the opportunity to fill itself before starting.

Yet a camel which has been living in a fertile country, and has become "green." Four days of thirst is its limit. On the fifth day, it will kneel down on the sand, and never get up again. It is useless to beat the animal or to prod him with the goad. Removing the load will make no difference. The creature will not try to get up. When a camel has once made up its mind to die, it will do so, even though water may be only an hour's journey away. If the wells are not reached by the end of fifth day, most of the camels which are not desert-bred and desert-trained will succumb. For long trans-Saharan marches, therefore, camels from the northern parts of Algeria and Morocco are useless.

Usually, a camel which can endure five days can endure six, and the Bedouin Arabs have a tradition that if a camel dies on the sixth day it is a sign that an afreet has been sitting on the top of the load. A well-trained desert camel should always be able to reach the evening of the seventh day, without water.

This is the breaking point. On the morning of the eighth day, fully a third of the camels of a caravan will not even try to rise, and, at intervals, all day long, those which have started will drop to their knees, abandoning hope. A camel which, without food or water, has carried its load or its master until the evening of the ninth day, according to Bedouin tradition (though not of the Koran) has won for itself a human soul and will go to Paradise. Should the evening of the tenth day be reached and the camel still be able to travel, it is regarded as having been touched by the miraculous hand of Allah and may never be ridden again, save by a maraboutin a Holy War.

13.01.2008. u 19:28 • 6 KomentaraPrint#^

Ring of fire

Image Hosted by ImageShack.us

Jeff Koons



Sedam je gospa i tri mladića posjelo odebljale postbožićne gujsce na sajber-toskanski brežuljak i u sljedećih 365 dana odlučilo ispričati deset priča o ljubavi - toj najveličanstvenijoj od ljudskih bolesti!
Večeraske DiDžeiraju Wall i Erik.
Klikni na Blogdekameron!

13.01.2008. u 01:09 • 7 KomentaraPrint#^

subota, 12.01.2008.

Robertek

Image Hosted by ImageShack.us

Čehinje za vibrator kažu "Robertek".

12.01.2008. u 00:14 • 20 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

1001 praška noć

Natasa Babic

Create Your Badge

UDIJELI SIROTINJI - KUPI PRIMJERAK!!!
Image Hosted by ImageShack.us



adopt your own virtual pet!


Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by ImageShack.us


Bond djevojka u mirovini:
Vila Zaboravka

Plaćeni Oglas

Agnus Diabolik
Babl
Belka
CatMarica
Daathian
Delfina
Dvizga
Markiz
Marole!
Nemanja
Remi
Skaska
Spada
Srdelica
Stroke
SuziQ
Zub
Wall
Xiola
ŽTP Zelengrad

Igraju

Virtuela - Žena Koja Tajnu Zna
Bajo - Mladić Meka Srca i Tvrda Uda - nešto kao muž
Daćko Sraćko aka Fabio - Sin na dalekom otoku, miljenik žena i ovaca
BelzeBuba aka Gica Galaksija - Kći sisanče

NEPRIJATELJI

Draguljče - Zla Pajina sestra sa shoe-size-IQ-om ; sanja karijeru u filmu
Sabrina - Zla Pajina majka, pati od alergije na električne žarulje, sanja Virtuelu
Kasper - Pajin otac, sanja vinski gulaš, safaladu, srneći hrbat...

PRIJATELJI

Sanjcho - Žena koja je prehranila The Svadbas
Kum Bojko - Bubnjar i antiglobalist
Erik Degenerik - On Stvara Svet Oko Sebe
Tetka Kristla - Žena koja umije prepoznati dobru štiklu
Suzi J. - Društveni kroničar i posrnula makrobiotičarka, SMS pal
Tihana - Glumica i Ex-Cimerica

ZOO Cast:

Disa - Pajina extramaritalna ljubovca
Lentilka i Čečka aka Marx & Engels - Mačke koje ne poštuju privatno vlasništvo
Mara - Maca Patrijarh - RIP
Milivoj - Jednooki mačak Legenda - RIP
Antonio aka Tonči - Najdeblji mačak na Islandu
Mitzuko aka Cuki - Maca Padobranka - RIP
Kali - Felino-Ljepotica, Kum Bojkova konkubina
Jurica - Mačak-Huligan, nezakoniti Erikov sin s ladanja u okolici Tabora
Dali - Pas Nakazić - RIP
Mafla - Maca Generalica
Ajka - Debela Kuja
Brok - Disin prijatelj i susjed
Tara - Disina prijateljica
Moretti & Co. - Toskanski zečevi - RIP
Mora - Kuja Asasin

...Lista se kontinuirano nadopunjuje....


Arhiva

Izgubljeno-Nađeno (14): Ribar i Pionirka - 3 za 1: Krokodil, Medo & Vjeverka - Majke i kćeri (3): Virtuela i Mama - O Vojtechu - ŽTP Zelengrad - Entropa i druge priče iz Bohemije - Trijumf nade nad inteligencijom - Forwarduša - Vezir, slon i Mikulaš - Draga gošća - Češi, prihajamo! - Došlo momče iz svemira da me mazi, da me dira... - O jednoj propuštenoj prilici - When the party's over, turn out the lights - The Moćni Albion - Sa Sajma - Ođe ja na Sajam knjiga... - Milan Kundera - Uboga guščarica iz Zadimljenog zaljeva - Back in Bljak - Leda seli na jug - Kineska kuhinja - Precjednik - IQ Test - O prokletstvu socijaldemokracije - Nebo - Feminizam allegro - Majke i kćeri (2): Radka, Eva i baka + Prijateljice - Majka selica - Pernata prijateljstva i neprijateljstva - Pernata poznanstva - Traži se EGZORCIST - Treslo se brdo lave - Rođendani in absentia - Nepodobni - Istjerivanje zmajeva žudnje - Sudbinski susret kod Toshiba korala - Izgubljeno-Nađeno (13): Iza sedam gora + Pajo više ne stanuje ovdje - Monika više ne stanuje ovdje - Viđe Putina!!! - Eye Movement Desensitization - Majke i kćeri: Mirha i Arnela + Nicholasu Wintonu, sretan rođendan! - Kako smo se obogatili - Marko Vidojković: "Kandže" - Glađu do jadranske plaže - Izgubljeno-Nađeno (12): Aritmetika završene ljubavi + Elijahova stolica - Mahatma Update - Kokoška 2 i Kundera + Baba Jaga - Bubamare napadaju! + Jutarnji haiku - Srdelico, ova ti vrijedi - Lager Tango + Hillary u Qurcu - Sodoma, Gomora, Berlin i Tokio - Lovčevi zapisi - Masakr na plišanom jastučetu - Blogdek@meronsko nedonošće - Majstor i Virtuela - Mački i Inžinjeri - Izgubljeno_Nađeno (11): Balada o zaklanim zečevima - Pink&Punk - Razglednica od mame - Pirjati na maslacu - Noć padajućih zvijezda - Pepeljaro, generacijo moja! - Jedno ubojstvo i nekoliko sasvim male djece - Izgubljeno-Nađeno (10): Dnevnički zapisi, srpanj 2001 - Diskretni šarm malvazije - Češkim šarmom do igelitke - Hamlete, Hamlete!!! - Čitulja + Tajne šifre i skrivene poruke - Češko slavi! + Gdje je Domov moj (1): Margareta - Nedjeljom postam instrukcije - Striček - Izgubljeno-Nađeno (9): Štefek i Nadica - Nogometni dan, ja plutam baj-baj... - Sunce subotom - Svi moji porodi - Budi moj Valent-in! - Woof! - Duplex + Saldi Saldi! Utsala Utsala! - Put putuujeeeem!!! - Baksuz Terry + Pad - Ben had a bit of a fall... - El Presidente!!! - Izgubljeno-Nađeno (8): Prsten + Kurvin sin + Meni mucho drag lik - Nebeska stvorenja + Ring of Fire - Robertek - Božićna Rapsodija - Na sunčanoj cesti - Kralik utješitelj - Sirena sa Sjevera - Shalom Auslander, Beware of God: Waiting for Joe + Heimish Knows All + Somebody Up There Likes You - O Šćepankinom porodu - Arcimboldo - Moja voodoo kolekcija - Zaboraviti - Šnel šnel Šnapi + Hrčki koje niko niš ne pita - Boris Buden, Barikade: Recenzija + Sretan vam Dan Republike! - Jedna virilna - Dečko iz Vinkovaca - Suze i pingvini - Oh, Glory Day!!! - Starina Jeljcin + Neptunova mornarica - Izgubljeno-Nađeno (7): Utopenci - Kristalne noći i drugi demoni - Kratka forma, duga priča - Obznana - Virtuela voli Erika - Sjećanja jedne gejše - Nokia pamti - Kad jaganjci umuknu - Parapličko revisited + Izgubljeno-Nađeno (6): Sretni dani sitnih podlosti - Pjesnici su čuđenje u svijetu - Les Oreilles - Iz inozemnog tiska - Izgubljeno-Nađeno (5): Estetska jama - Hrenovka od tisuću tona - Ruža - Hitler na demirlih pendžeru - Jao, ljudi + Radimlja slavi - Šumska policija - Viktor Peljevin: Sveta knjiga vukodlaka (2) - Obznana - Viktor Peljevin: Sveta knjiga vukodlaka (1) - Napušena Srdelica - Začarata - Životi životinja, četveronožnih i dvonožnih - Kassel i Bujon - Nuklearna pastorala - Purgatorij - Bek in Flek - Viktor Jerofejev: Enciklopedija ruske duše (7) - Slunovrat - Junak našeg doba - Viktor Jerofejev: Enciklopedija ruske duše (6) - Izgubljeno-Nađeno (4): Mikrofon - Bling Bling Under the Ocean - Blues Dobrih Namjera - Jevgenij Zamjatin: "Mi" - Izgubljeno-Nađeno (3): Do poda! - Jelenino svedočanstvo - Klinika na kraju grada - Sirotinjo, i Belzebubu si teška... - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (5) - Što je tvoje jeste moje, Seka vrišti, išće svoje - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (4) - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše (3) - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (2) - Viktor Jerofejev: "Enciklopedija ruske duše" (1) - Izgubljeno-Nađeno (2): Pahuljice - U liftu - Rodbina iz Afrike - Izgubljeno-Nađeno (1): Crvena i Plava - Jan Švankmajer i Rodbina iz Texasa - Mrtva jesam, dakle nisam - Promeny - Vijesti iz bezsvijesti - Bromova u Carstvu Psihodelije - Bal na pomičnoj trakitraci - Anche I Ricchi Piangono (4) - Anche I Ricchi Piangono (3) - Anche i Ricchi Piangono (2) - Anche I Ricchi Piangono (1) - Xanadu za autostopere! - Altamira i još ponešto - Altamira obećanje - Krista za kralja! - Raste kao nada - Zamilovah se u Aliena - Ću da kupim šuze dok čekam na plesačke muze - Votre signe astrologique: Gemeaux! - Išo medo u dućan - Achtung! Achtung! Stevo na cesti! - Proces u Holešovicama - Kako ubiti Lentilku bez suvišnih zašto - Jedna dobra i jedna loša vijest - Ne mi dihat za ovratnik, koza nora - Pasmaterkuracpičkasisajebanje - La Danse Macabre - Povratak ratnice - Kurve, teroristice i druge zaposlene žene - Slavlje na Lezbosu - Bernardo Atxaga - "The Lone Man" - Černi pes - Tko je??? - Budi moja voda - Gospođice iz Avijona - Berliner krafnica - Vjetrenjače trulo srce - Milke i Burboni - Lepi Cane - Tina B. - Pisci i štakori - Triler - Nedjelja ujutro - Majke i sinovi (2) - O drami i njezinim žanrovima - Majke i sinovi (1) - Kostelecke delikatese + Franči i prijatelj - Priče iz divljine - Primavera - Disin udvarač - Subotnja - Jedna šećerna - Rozmarina beba - Kad si sretan lupi glavom ti o zid - Virtuelino plišano jastuče + Kokooodaaaak! - Zaboravom do identiteta - Putnik - I.R. Baboon - Sreća - O otajstvu spoznaje + Follow the Links - O djeci i roditeljima - Blatt Festival: Noć 4+5 - Pismo iz Helsinkija + Blatt Festival: Noć 3 - Blatt Festival: Noć 2 - Blatt Festival + YMCA - Traktori - Don Branko Sbutega 1952-2006 - Paljenje vještica u Bohemiji - Sa suđenja Brodskom - U životu svake žene jedan je presudan trenutak... - Magnum Ruža - Još iz "Gulaga" - Gulag priredba - Istinita priča - Šiškin - jedanput, dvaput, prodano!!! - Jelabuga - Braco i Seka - Nomen est Omen, est Roaming, est... - Eros i Tanatos (2) - Muke po Veneri - Eros & Tanatos - Vrati se, Mužu Broj 1!!! Sve ti je oprošteno!!! - Ubojite misli - Jahač na dupinu/delfinu/whatever - Dan sjećanja na žrtve Holokausta - Medek - Drama Queen - Andrija Warhola među Hrvatima - O psihomotoričkim (ne)sposobnostima, ljubiteljima dlakavih žena i još nekim sitnicama - Žmirkajuća svjetla i Svi + Sve - Nevolje s Nobelom - Burning Love - Sumrak slobode - Fatalne inverzije - Stara/Nova godina - Vrchni Prchni + Ana Žube Revisited - Dobrodošlica Vadičepu - Utz + Beauty killed the Beast - Tiha noć - Ljubav i patnja u Santa Feu - Blast from the Past - Katarina Krokodilova ljubi i ubija + Pajo u snijegu - O šupku i šupcima - Vođe i Heroji - Min Tanaka - Žrtva marketinga - Kako za/iz/liječiti slomljeno srce? - 7 + Bijeli Hotel - Uzgoj i odgoj ovaca te ine stoke sitnog zuba - Randy i Mikulaš - La Famiglia - Le soleil d'Austerlitz - Electronic Theatre - Ognjišta - Ljubav i prepreke - Jindrich Chalupecky - Poći ću s vama jer volim šalu + The Devil's Progress - Pablo Escobar - Mugimama is this monkeymusic? - Nobuyoshi Araki - Kristla + T.G.Ash + G.Grass - Mrs. Robinson - Pulp Fiction + Truch-Trach - Imagine Life After - Aenne Burda + Hermann Nitsch - Šta je pesnik mislio da kaže? - Muke po Veneri + Barbarin u Aziji + Glas + Ćurkom za bolji libido - Misterije Organizma + Osvrt na Ironiju - Tulum u Beču - Ptičja gripa u našem sokaku + Autoportret u makadamu - Rosa Parks - Oleg i Caroline skaču - Lactating Prego u Modnoj Patroli - Norman Davies - Independent People - Roman za žene - NeŽgance - Krvoproliće u Cetoni - Obožavanje Kunsta - Autoportret u travi - Ihajhaj i boca ruma! - Skandal+Reykjavik, petkom navečer - Marcel+Amnio - Album - Vita Activa - Wittgensteinov nećak - Stephen King+Na rubu pameti, Mirekove i moje - Annelies Štrba - Dveri Vrta Istočnoga - Sibirski masakr motornom pilom - Krici, jauci i šaputanja u posljednja dva tjedna - The White Stripes, Govno u Noći i Izlet na Slapovima - 20 Years On - Makondo - Vjerin Party i Mizerni Parketar - Noći i Dani - Produžavam penise. Jeftino! - Čečka, the Furious Snowflake!!! - Popjevka o ljeljenu+Pajo i Pata Patkovi - Teacup Storm - Pod novim krovovima - Spermolov na Simonovoj svadbi - Niccolo de Krizhanitjeva+Kako se Geoffrey Klempner obogatio i još ponešto - Rapsodija u Crvenom - Česi su šampinjoni! - Cold Water - Čičak - Krafnobacač - Kraljevstvo za centimentar!!! - Bang! Plonk! Plonk! Ovdje Radio Praha! - Nekoliko razloga ZA eutanaziju starih i nemoćnih

© Nataša Babić